WordPress is het meest gebruikte Content Management Systeem (CMS) ter wereld.

Als de site niet goed is ingericht zal een WordPress site niet optimaal werken en u meer kopzorgen geven dan dat het u nieuwe bezoekers of klanten op zal leveren.

WordPress is heel eenvoudig in gebruik en voor het opzetten van een website of webshop. Je kunt dankzij WordPress op een eenvoudige manier zelf je website of webshop aanpassen. Belangrijk is dat de technische basis van zo’n WordPress-website goed is neergezet. Zo is je website snel, veilig en tevens goed vindbaar door Google.

Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring met WordPress en 20 jaar ervaring in het opleveren van Internet sites en weet dus als geen ander welke problemen een site kunnen opleveren en hoe deze opgelost moeten worden.

Vindbaarheid WordPress site (SEO)

SEO (Search Engine Optimization) is het voor zoekmachines optimaliseren van je website. Het doel van SEO is om je website beter vindbaar te laten zijn door zoekmachines en zo hoger te komen in de zoekresultaten van (bijvoorbeeld) Google op bepaalde zoektermen. Op deze manier kan je veel meer bezoekers naar je site trekken.

Wij weten als geen ander waar Google op let en hoe je de website het beste kan indelen om Google te helpen. Tevens kunnen wij een zoekwoordonderzoek doen om zo te achterhalen op welke zoektermen het meest gezocht wordt voor de website.

Als dit niet goed gebeurd zal de website niet goed gevonden en geïndexeerd worden door Google en zal de site niet vindbaar zijn voor de bezoekers of klanten.

Onderhoud van WordPress

WordPress is een geweldig CMS, maar het is belangrijk om je (WordPress-)website goed te onderhouden. Denk aan het updaten van plugins, het theme en het WordPress CMS zelf. Daarnaast moet je regelmatig backups maken. Dit kost tijd en moet heel nauwkeurig worden uitgevoerd.

Dit onderhoud kun je uitbesteden aan mij, zodat je zelf kan richten op het schrijven van goede content en je niet hoeft druk te maken of de site wel veilig is. Hierdoor ben jij geen tijd kwijt aan de technische zaken en kun jij je focussen op je website.

Performance WordPress

Een snelle website is belangrijk, want bezoekers zijn sneller geneigd om je website te verlaten zodra de website langzaam is. Zeker wanneer je een webshop hebt, is een langzame website echt een conversie-killer. Hieronder verstaan wij dus de Performance van de website.

Ook Google vindt het belangrijk dat websites snel laden. Zo belangrijk zelfs, dat ze er een serieuze ranking factor van hebben gemaakt. Een snelle website scoort gemiddeld hoger in Google dan een langzame website.

Allereerst onderzoeken we waar een website verbeterd kan worden. Afhankelijk van de analyse, doen we een voorstel om je website sneller te maken.

Security WordPress

Door je website goed te beveiligen tegen hackers, kun je jezelf veel kosten en ellende besparen. Voorkomen is beter dan genezen! Er zijn enorm veel verhalen op internet dat websites gehackt zijn en dat bezoekers of klant informatie is gestolen.

Geloof me, je wilt absoluut niet in het nieuws komen met je site.

Er zijn diverse goede manieren om hackers tegen te houden, maar pas op! Als je dit niet juist doet kan je je normale bezoekers blokkeren.

Dit stukje hackers optimalisatie is dus heel belangrijk en dient heel secuur gedaan te worden.

Andere WordPress werkzaamheden

Zoals je hier boven ziet kunnen wij je helpen bij diverse zeer belangrijke WordPress werkzaamheden.

Maar het is slechts een klein aantal van de werkzaamheden die wij voor je kunnen doen. Wij kunnen ook helpen bij:

  • Templates bouwen
  • Plugins bouwen
  • Joomla naar WordPress migraties
  • Opbouwen websites
  • Opbouwen webshops
  • Advies aankoop verkoop website
  • Terugzeggen backups
  • Migratie naar andere server
  • enz

Vrijblijvend advies?

Geeft je WordPress site meer kopzorgen dan bezoekers of klanten? Zit je met je handen in het haar en kom je er niet meer uit? Ben je meer tijd kwijt aan het up to date houden van je site dan aan het invoeren van nieuwe content of producten?

Wil je weer eens echt bezig zijn met je site? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.